Post by scaggillfoursohok on Feb 18, 2022 4:24:00 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zdroj generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
Líbí se mi tato hra, protože je zábavná a můžete bojovat s bossy, můžete také vylepšovat sebe a své slitiny Líbí se mi také, protože k vítězství potřebujete dobrou techniku, můžete použít peníze na nákup postav, když bojujete, můžete také povolat vojáky, aby pomůže vám vyhrát.
Toto je nejlepší hra všech dob, kterou miluji natolik, že jsem se dostal na poslední úroveň jedné kampaně. Slibuji vám, že tuto hru budete milovat. Mír ven.
Procházet prvními úrovněmi je snadné, ke konci pak nepřátelé získají dvojnásobné zdraví a poškození. Jediným řešením je samozřejmě nákup věcí. Byl to dobrý žrout času, odinstalujte hru, když se spustí schéma peněz.
TATO HRA JE HLOUPÁ A NEFUNGUJE, KDYŽ TU HRU ZAČNU, NEFUNGUJE TATO HRA ŘEKLA, ŽE TATO HRA NEODPOVÍDÁ, OPRAVTE JI PROSÍM TEĎ TO A NA STARTU TO POCHÁZÍ OPRAVTE TO, AŽ SE TO OPRAVI, PROSÍM HNED DOLŮ, ŽE JE TO OPRAVENÉ, PAK TO HODNOTÍM 5 HVĚZDIČKAMI UFVYOU CHLAPI NEPAK TATO HRA JE JEN ZTRÁTA ČASU A JE TO NA HRUBU
Zatím zábava
Dobře, teď to nemůžu nainstalovat, říkám, že soubor balíčku je neplatný, pls pomozte mi
Pěkné aplikace
Placená hra a po 15 minutách ve hře již výzva ke koupi „mnohem lepší...“. Mikrotransakční podvod. Odinstalováno.
Epic Heroes War: Super Heroes સાહસિક pylq
Chudý
Dobrá grafika
SUPER
ehm...
Píše to, že musím aktualizovat hru, abych ji mohl hrát, ale už jsem to udělal, mohl bych to opravit
Epic Heroes War: Super Heroes Nuotykių cuws
Hra DIS je krásná, líbí se mi
Hraji tuto hru před rokem A tentokrát jsem zapomněl uživatelské jméno a heslo Několikrát jsem to zkoušel vývojářskému týmu, ale neodpovídají
Epic Heroes War: Super Heroes Avventura mrkr
dobrá hra
ale velmi dlouhá aktivita berana
Dlouho žádný dárkový kód. Hra je doslova mrtvá. Zábava ze začátku nuda, později. Těžko získat červené a platové hrdiny. Totéž platí pro položky.
Epic Heroes War: Super Heroes एडवेंचर udr
Pokračujte v překládce
ano dej si čas
Jsem pohledný
Byla to nejlepší hra na světě Mohu mít 20 000 dimenů a 10 000 mincí
Jeho pěkná hra. Ale když jsem se zaregistroval, řeklo se "Vaše zařízení je zakázáno" Mohu se zaregistrovat? Pomoc prosím! V této hře jsem nepoužil žádný hack/cheat. Abych byl upřímný, opravdu miluji tuto hru, protože je taaak úžasná! Ale můžete to prosím opravit?
Nenávidím to, dokončím 60 úrovní a půjdu do nebe, ale neexistuje způsob, jak je porazit, neexistuje způsob, jak vydělat tolik hry, abych uvrhl nového hrdinu, který je dokáže porazit
Skvělí draci dobrá hra
Dobré ale
Je to skvělé, ale verrry časově náročné by mělo mít spoustu gatchů pro více zábavy
Tyhle freekingové charitery nestojí za to kupovat
ok, zaplať za hraní později
koupil aktuální posilovací vybavení a nikdy jsem ho nedostal, ohodnotil bych ho výše, protože jsem si hru do té doby užil
Jeho alaysfreezing a vždy mě nutit jít na domovskou obrazovku
Hrajeme to já a můj bratr tak skvěle
Tato hra je jen gud pro plynutí času....Žádná gud akce, dobrodružství a bojové dovednosti nejsou v této hře.....PROSÍM, ABY JI VĚTŠÍ ZÁJEM A VÍCE AKCE A DOBRODRUŽSTVÍ.......... ..Dávám tři hvězdičky, protože je to paráda za to, že trávím čas.............Hraji hru Dis v mém OPPO REALME MOBILE........Dis Game is běží Very Good In My Realme phone......CI chci vědět, že když budete upgradovat dis hru.........To je důvod, proč to chci vědět, protože je to jen gud not intrstd
Říká mi, že mé uživatelské jméno a heslo jsou nesprávné... JSOU správné. Strašná hra.
fuj..
Úžasně vyrobené!!! tato hra je pro mě jednou z těch her, které jsem hrál, kde mě baví, protože nejen že je dobře udělaná, ale postavy většinou pocházejí z mýtů, legend a eposů, pro mě milovníka takových věcí jsem rád, jak s postavou zacházíte dělat, aniž byste byli velmi daleko od původu vašich postav. Také se mi líbí ty animace postav, kdy klepnete na postavy a ony vám ukážou krátké znalosti o svých dovednostech, je to pro mě pěkně udělané a vzrušuje mě to
Sazba uz 1*800*000 Spokojenost. Až budete dál de už jen o kouzla kere si craftite
Mě to moc nenadchlo,ale určitě si svoje fandy najde.
Ahoj divmob, ve hře je chyba, když spustím hru mravenec, když začnu úroveň po dokončení hraní úrovně spadne, opravte ji prosím od Prince okwy
Horní
Gardenscapes Casual cdjk